Lundberg Tech Randstrookafzuiging

Binnenkort op Youtube!

  

Lundberg Tech,

geautomatiseerde afzuig systemen voor rijfel, randstrook en trimverwerking

  Lundberg GR Granulator

Folie, papier en textiel producerende en verwerkende industrieën die optimalisatie van het productieproces nastreven, hebben behoefte aan automatisering van verwijdering van productieafval dat ontstaat bij het snijden, lamineren, cacheren, kalanderen en bedrukken van rollen. Kortom bij het converteren van baanvormige materialen

Lundberg Tech neemt randstroken, zelfkanten, trim, freesresten en stansmatrixen weg uit de productie machine, direct waar ze ontstaan. Verkleining van materiaal vindt plaats middels granulator (cutter) systemen, gecombineerd met afvoer naar een afscheider die lucht en materiaal scheidt. Productieresten worden daarop ingezameld in containers, perscontainers, balenpersen, big bag stations of plastic zakken. Al naar gelang de wens van de gebruiker.

Een optimalisatie van productie continuïteit en snelheid, verminderen van afvalvolume en secundaire productiekosten, is het doel en het gevolg.

Meer informatie over de GR granulator, WasteTech, WasteCompactor, trim afzuiging, centrale afzuiginstallaties vindt u op www.lundberg-tech.com .